Monday 20 September 2021

Alles over Dordrecht

Extra workshop op de Ladiesnight van Vrouwen lopen voor vrouwen

17 februari 2017

DORDRECHT - Volgende week op 24 februari organiseert Vrouwen lopen voor Vrouwen een ladiesnight, met het thema ‘je bent waardevol’. Deze avond bestaat uit diverse workshops en een optreden van gospelzangeres Annemieke Koelewijn. Het project Vrouwen lopen voor Vrouwen zet zich in voor hulp bij Stichting De Hoop.

Extra workshop
Tijdens de Ladiesnight kun je één workshop volgen. De workshop Handlettering was zo populair, dat een extra workshop is toegevoegd om de aanvragen op te vangen: Bible Journaling. Je kunt daardoor kiezen uit de volgende workshops: 

 • Bible Journaling
 • Sieraden maken (max. 25 personen)
 • Zeepjes maken met Dubbel Cadeau (max. 25 personen)
 • Zingen met Annemieke
 • In gesprek met cliënte De Hoop
 • Handlettering (max. 25 personen) is helaas volgeboekt!

Wat de workshops inhouden vind je op www.vrouwenlopenvoorvrouwen.nl/workshops

Vrouwen lopen voor vrouwen
Met Vrouwen lopen voor Vrouwen zamelen we geld in voor de hulp en opvang van kwetsbare vrouwen én hun kinderen bij:

 • Stichting De Hoop
  Vrouwen met een verslaving of psychische problemen die hulp zoeken bij De Hoop kunnen samen met hun kinderen opvangen worden. De Hoop biedt deze kinderen veiligheid en structuur in een liefdevolle omgeving. Voor de hulp aan deze vrouwen krijgen we subsidie, voor de opvang van hun kinderen niet! Dankzij jouw inzet bij Vrouwen lopen voor Vrouwen kunnen moeder en kind toch bij elkaar blijven. Want moeder en kind horen bij elkaar!
 • Terwille en Bright Fame
  Voor vrouwen die verstrikt zijn geraakt in de onveilige wereld van de prostitutie kan het heel beangstigend en moeilijk zijn om daar uit te stappen. Terwille begeleidt volwassen vrouwen en jongere meiden die slachtoffers van loverboys zijn geworden hierbij.

  Bright Fame doet vergelijkbaar werk als Terwille onder de prostituees in Amsterdam. Want vrouwen horen niet in de prostitutie!

Door je inzet bij Vrouwen lopen voor Vrouwen maak je het mogelijk dat kwetsbare vrouwen een nieuwe start kunnen maken

Aanmelden voor de Ladiesnight kan tot en met 22 februari. Kosten € 17,50 (dit bedrag is inclusief koffie of thee en wat lekkers en één van de bovenstaande workshops naar keuze) Aanmelden doet u via de website

Deel dit bericht met je vrienden!