Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Nieuwe partij 'Lokaal in de Kamer' (lijst 24) ook actief in Dordrecht

16 februari 2017 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - (persbericht) Op 15 maart doet Lokaal in de Kamer (lijst 24) mee aan de landelijke verkiezingen. Deze partij is een samenwerkingsverband van lokale en provinciale partijen. De doelstelling is om de basis van de partij uit te breiden en uiteindelijk samen te werken met lokale partijen in alle gemeenten in Nederland.
Lokaal in de Kamer is van mening, dat besluitvorming in Den Haag zoveel als mogelijk van onderaf dient te komen. Vandaar nu deelname aan de landelijke verkiezingen in maart aanstaande.

Via de diverse mediakanalen van de partij (www.lokaalindekamer.nl, www.facebook.com/lokaalindekamer, www.twitter.com/lokaalindekamer), vinden geïnteresseerden alle denkbare en benodigde informatie over de partij.

Lokaal in de Kamer Dordrecht
Via samenwerking met lokale partijen in Dordrecht, kan Lokaal in de Kamer de komende jaren beter inspelen op de (politieke) wensen en ideeën van inwoners in deze gemeente. Het lokale geluid zal vervolgens worden vertaald naar de regionale/provinciale afdelingen van de partij en - uiteindelijk - ook in Den Haag terechtkomen.

Deel dit bericht met je vrienden!