Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Geslaagde open dag HBO Drechtsteden

16 februari 2017 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Zaterdag 11 februari vonden veel bezoekers hun weg naar de open dag van HBO Drechtsteden in Dordrecht. Bijna 200 bezoekers werden geteld en de mini-colleges van docent Toegepaste Psychologie, Ruud van den Berg, werden druk bezocht. In individuele gesprekken met docenten en studenten kregen belangstellenden de gelegenheid om te onderzoeken wat de diverse opleidingen te bieden hebben.

Veel aankomende studenten meldden zich direct aan om een dag te komen proefstuderen aan de hogeschool. Uit de evaluatie van de open dag bleek dat het evenement door de bezoekers met een 8,8 werd gewaardeerd.

Voor meer informatie over HBO Drechtsteden, volgende open dagen en proefstuderen:  https://www.hbodrechtsteden.nl.

Fotobijschrift: Belangstellenden in gesprek met Arno Rademaker, docent Toegepaste Psychologie

Lees meer over:

dordrecht open dagen hbo
Deel dit bericht met je vrienden!