Monday 20 September 2021

Alles over Dordrecht

PvdA Politiek Cafe over: 'Het Nieuwe Winkelen in een Bruisende Dordtse Binnenstad'

7 februari 2017 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - De PvdA organiseerde maandag 6 februari van half zes tot half negen een Politiek Café over “Het Nieuwe Winkelen in een Bruisende Dordtse Binnenstad.” Dit Politiek Cafe werd gehouden in het restaurant van cinema The Movies.

Dit vroege tijdstip was expres gekozen om het voor winkeliers en ondernemers makkelijk te maken om te komen. Want het ging tenslotte ook over hun toekomst. Wat willen zij graag in de binnenstad? Het vroege tijdstip behaalde het beoogde effect: er was een grote opkomst.De PvdA organiseerde dit Politiek Cafe over hoe, in een wereld van online winkelen, winkelleegstand kan worden tegengegaan, en een bruisende binnenstad kan worden gestimuleerd. Een onderwerp dat iedereen aanspreekt, zoals al bleek bij de inventarisatie “Idee uit de Stad” en uit het grote aantal reacties eind vorig jaar, op een door de PvdA begonnen discussie in de media, over het aantrekken van een Zara, Starbucks of Lush. Hoe krijg je die in onze binnenstad? Daarnaast kwamen ook allerlei andere aspecten van een levendige binnenstad aan bod, zoals onder andere: winkelen, wonen, het  bestemmingsplan, de evenementen, enzovoort.

Foto's: Wim van de Pol.

Lees meer over:

PvdA politiek café binnenstad
Deel dit bericht met je vrienden!