Monday 20 September 2021

Alles over Dordrecht

Dinsdag 21 februari laatste gemeenteraadsvergadering met burgemeester Arno Brok

5 februari 2017

DORDRECHT - De gemeenteraad van Dordrecht komt op dinsdagmiddag vanaf 14 uur de laatste keer bijeen onder voorzitterschap van burgemeester Arno Brok. Drie dagen later is er een besloten raadsvergadering en een afscheidsreceptie vanaf 16 uur in het museum van de eerste burger van Dordrecht. Zijn verhuizing naar Friesland, waar hij eerder vanuit leerdam  naartoe ging. gaat snel:

(persbericht provincie Friesland)

Vanaf zijn eerste dag als commissaris van de Koning woont drs. A.A.M. Brok in de provincie Fryslân. Hij vestigt zich op 1 maart in Balk. De heer Brok woont nu nog in Dordrecht, waar hij op 24 februari afscheid neemt als burgemeester.

In Balk huurt de heer Brok aan de Van Swinderenstraat een woning van de Vereniging Hendrick de Keyser. Dit is een organisatie die architectonisch of historisch waardevolle huizen verwerft, restaureert en verhuurt. In Balk gaat het om een woning uit de 18e eeuw die ooit toebehoorde aan de familie Poppe, die handelde in boter.

Vanuit Balk oriënteert de heer Brok zich op de Friese koophuizenmarkt.

Op 1 maart is de installatie van de nieuwe commissaris, tijdens een vergadering van Provinciale Staten.

Foto © Wim van de Pol.

Lees meer over:

stadhuis brok
Deel dit bericht met je vrienden!