Monday 20 September 2021

Alles over Dordrecht

Nieuw project Koningsconcert op Dordrecht van START

2 februari 2017

DORDRECHT - Vandaag is er een nieuw crowdfunding project Koningsconcert van START gegaan. Het Oranjecomité Dordrecht wil op Koningsdag graag een fantastisch Koningsconcert organiseren in de Wijnhaven. Een beginbedrag is al toegezegd door de Gemeente Dordrecht, maar er is nog 4.000 euro nodig om dit concert te laten slagen en van start te kunnen gaan.

Het grootste gedeelte is al gefinancierd, maar om de nieuwe festiviteiten door te laten gaan is er nog wel geld nodig. De bestaande evenementen zijn de vrijmarkt, de oranje bandshow, vuurwerk en de wijkfaciliteiten. Dit jaar wil het oranjecomité ook de tafel van honderd in de museumtuin en het koningsconcert organiseren.

Het crowdfunding project wil binnen 72 dagen een bedrag van 4.000 euro ophalen. Het Koningsconcert biedt leuke geschenken aan voor mensen die een bijdrage willen leveren aan het project. Wil u weten welke schenken er allemaal zijn, of wil u een bijdrage doen aan dit project? kijk dan op www.dordrechtvanstart.nl/help-starten/koningsconcert-2017

Deel dit bericht met je vrienden!