Monday 20 September 2021

Alles over Dordrecht

Dordts Museum wil in de regio workshops gaan aanbieden aan kwetsbare ouderen

1 februari 2017 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Het Dordts Museum wil in onze regio workshops gaan aanbieden aan kwetsbare ouderen. De workshops zijn gericht op actieve beoefening en innerlijke beleving van kunst: wat kan je nog, jezelf uitdrukken, zelfvertrouwen, plezier ontdekken wat kunst met je kan doen. Ze hopen op deze manier een bijdrage te leveren aan het verminderen van eenzaamheid en het bevorderen van sociale contacten.

Voor het uitvoeren van deze workshops zijn ze op zoek naar organisaties die samen met hen de workshops willen opzetten. Er is al een heel lesplan gemaakt en de workshops zijn eerder uitgevoerd in Amsterdam en toen georganiseerd door het Van Gogh Museum. Meer informatie hierover kun je vinden via: http://kunstmaaktdemens.nl/

Tot september kunnen zij gratis workshops organiseren samen met/en bij maatschappelijke organisaties.

Lees meer over:

ouderen workshops museum kwetsbaar
Deel dit bericht met je vrienden!