maandag 26 oktober 2020

Alles over Dordrecht

Traumahelikopter ingezet bij ongeluk, overval en zieke baby

20 januari 2017

DORDRECHT - “Excuus' als u wakker bet geworden van het geluid”, zegt de politie op hun Facebookpagina. De politie doelt op de inzet van de traumahelikopter, die afgelopen nacht meerdere malen is overgevlogen.

De eerste keer was voor het zoeken naar een verdachte van een gewapende overval bij een Chinees afhaalrestaurant op het Damplein. De verdachte is er vandoor gegaan met het geld en kon nog niet worden opgepakt. Daarna werd gezocht naar het zoeken van een verdachte, die na een ongeval was gevlucht.

Ook bij de Drechttunnel werd de helikopter ingezet. Hier vond een ernstig ongeval plaats, waarbij een man zwaar gewond raakte en naar het ziekenhuis is gebracht. De man wilde zijn stilgevallen auto wegduwen en werd toen aangereden. De tunnel is enige tijd afgesloten geweest.

Rond 1.00 uur tenslotte was de traumaheli op weg naar een 4 maanden oude baby die onwel werd.

De reacties op facebook zijn hartverwarmend voor de politie en andere hulpdiensten. Tientallen mensen wensen hen succes.

Deel dit bericht met je vrienden!