donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Werkzaamheden aan de Noorderdiepzone hervat; Van Elzelingenweg afgesloten

10 januari 2017

DORDRECHT - De werkzaamheden aan de Noorderdiepzone worden vanaf 16 januari hervat. De aannemer, Combinatie Nieuwe Dordtse Biesbosch, voert werkzaamheden uit voor het graven van de watergang ten zuiden van de Zeedijk (van de Oude Veerweg tot aan de Van Elzelingenweg)en het voorbelasten van de Zuidbuitenpoldersekade.

In verband met de werkzaamheden is de Van Elzelingenweg vanaf 16 januari voor langere tijd volledig afgesloten voor het verkeer. Dit is nodig om naast deze weg watergangen te graven, de weg op te breken en voorbelasting aan te brengen. De voorbelasting zal ongeveer negen maanden blijven liggen, voordat de nieuwe weg kan worden aangelegd. Het verkeer wordt omgeleid. Dit wordt met borden aangegeven.

Volg de vorderingen van de aannemer in woord en beeld op www.nieuwedordtsebiesbosch.nl

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!