dinsdag 27 oktober 2020

Alles over Dordrecht

Snelheidsduivel reed met 170 over de Laan der Verenigde Naties

5 januari 2017 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Op de Laan der Verenigde Naties in Dordrecht tikte een 28-jarige inwoner dinsdagavond de 170 aan, waar 50 kilometer per uur is toegestaan. Zijn rijbewijs was al ongeldig.

Agenten spreker met bestuurder auto
Tegen half tien reden agenten op de Laan der Verenigde Naties in een onopvallende auto achter een auto, die opvallend hard reed. De bestuurder haalde snelheden van 170 kilometer per uur. Collega’s in een herkenbaar voertuig hielden hem staande.

Het rijbewijs innemen van de man was niet mogelijk. Dat was eerder al gebeurd. En daarna was het ook ongeldig verklaard. De Dordtenaar kreeg twee processen-verbaal –voor de snelheidsovertreding en voor het rijden met een ongeldig rijbewijs- en een dagvaarding uitgereikt.

Deel dit bericht met je vrienden!