woensdag 23 september 2020

Alles over Dordrecht

Rivas Leef&-gezondheidswinkel voortaan op zaterdag gesloten

3 januari 2017 (door Josette Huisman)

DORDRECHT - De openingstijden van de Rivas Leef&-gezondheidswinkel in Dordrecht wijzigen vanaf januari 2017. De winkel is dan niet meer geopend op zaterdag. De nieuwe openingstijden zijn: maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 12.30 uur en van 13.00 - 17.00 uur. De Rivas Leef- & gezondheidswinkel is gesitueerd bij het Albert Schweitzer ziekenhuis aan de Albert Schweitzerplaats 33.

Rivas Leef- & gezondheidswinkel
Bij de Rivas Leef&-gezondheidswinkel kunnen cliënten terecht voor een uitgebreid aanbod aan zorghulpmidddelen en gezondheidsartikelen. Hier kunnen zij ook deskundig advies inwinnen en zich aanmelden voor één van de Rivas-cursussen. Meer informatie via Rivas Zorglijn 0900-8440.

Zie ook:

Lees meer over:

rivas
Deel dit bericht met je vrienden!