donderdag 24 juni 2021

Alles over Dordrecht

Gymforce One introduceert kinderbootcamp- en survivaltraining

30 december 2016

DORDRECHT - Naast het grote succes van de huidige bootcamp trainingen biedt Gymforce One in 2017 ook kinderbootcamp- en survival trainingen aan!

Tijdens de lessen zal er op speelse wijze gewerkt worden aan onder andere motorische ontwikkelingen, sociale vaardigheden en het vergroten van het zelfvertrouwen van de kinderen. Kinderen kunnen klimmen en klauteren op het geheel nieuwe hindernisparcours, leren om samen te werken en om controle over hun lichaam te krijgen. De nieuwe bootcamp- en survivaltrainingen worden speciaal georganiseerd voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar oud. Een klauteraar, een echte buitenspeler of een kind dat meer buiten zou moeten spelen; iedereen is welkom!

Op maandag 16, 23 en 30 januari 2017 vinden er van 17:00 uur tot 18.00 uur proeflessen plaats op het sportveld achter het tennispark CC in Dordrecht. Inschrijven is nog mogelijk! De drie proeflessen kosten €10,-. Bezoek de webpagina voor meer informatie: www.gymforceone.nl

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!