donderdag 24 juni 2021

Alles over Dordrecht

Lokfiets werkt: 36 jarige verdachte met gestolen fiets aangehouden

30 december 2016

DORDRECHT -  De politie zet regelmatig lokfietsen uit in de stad. Hoewel uitlokking niet mag, staan deze fietsen op slot, zodat het voldoet aan de voorschriften van het Openbaar Ministerie. De afgelopen nacht had de politie beet, er werd uit het centrum zo'n lokfiets weggenomen. De fiets was voorzien van een gps, zo kon de politie de fiets gemakkelijk terugvinden op een schuur aan de Singel. Hier is een 36 jaar oude man uit Dordrecht aangehouden terzake heling.

Dat er nog steeds veel fietsen worden gestolen wordt duidelijk op de facebookbpagina van de politie, waar veel mensen hun merk fiets opgeven met de vraag of die ook gevonden is. 

Deel dit bericht met je vrienden!