zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

SP Dordrecht en Drechtsteden voor Nationaal Zorgfonds steunen het Glazen Huis

27 december 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Om geld in te zamelen voor Serious Request organiseerde de SP vrijdag 23 december een sponsorloop van het Binnenhof in Den Haag tot aan de Grote Markt in Breda. De bijna 100 kilometer werd overbrugd door huidige en kandidaat-Kamerleden zoals Lilian Marijnissen, Ron Meyer en Michiel van Nispen.

En natuurlijk deden zij rond 10.00 uur in de morgen ook Dordrecht aan. Een grote groep sympathisanten van de SP en het Nationaal Zorgfonds waren bij elkaar gekomen om Michiel van Nispen met luid applaus te verwelkomen. Hier in Dordrecht aan het Achterom werd het estafettstokje overgegeven aan Ron Meyer.

Die het laatste 22 kilometer voor zijn rekening nam. Bij het laatste stuk in Breda sluiten ook partileider Emile Roemer en lokale SP-kopstukken o.a. wethouder Patrick van Lunteren aan. Het geld wat in Dordrecht opgehaald is werd samen met de andere sponsorgelden, aan het einde van de “Roemerloop” overhandigd bij het Glazen Huis. Het radiostatin doneert dit geld aan het Rode Kruis voor de behandeling van longontsteking bij jonge kinderen in ontwikkelingslanden

Foto: De lokale SP vertegenwoordiger van de Afdeling Dordrecht overhandigt de sponsorgelden uit Dordrecht

Lees meer over:

serious request sp
Deel dit bericht met je vrienden!