donderdag 24 juni 2021

Alles over Dordrecht

Keramiekwinkel de Kleister in Dordrecht stopt zaterdag 24 december aan Voorstraat 439

23 december 2016

DORDRECHT - De keramiekwinkel de KLEISTER aan de Voorstraat 439 is zaterdag 24 december voor de laatste keer op die plek open. Dat wordt op de website van de winkel van Connie Braanker op de volgende wijze meegedeeld met als ondertoon: Elders willen we in 2017 een doorstart maken.

Bij de Kleister kunt u terecht voor functionele kado's, relatiegeschenken en kunstwerken, allemaal orgineel, handgemaakt en op maat. Producten van de Kleister zijn te koop vanuit ons atelier op de Rozenhof 20.

Vanaf begin 2016 hebben we een winkel gehad op de Voorstraat 439. Helaas hebben we te horen gekregen dat we dit pand moeten verlaten.

Komend weekend (zaterdag 24 december tot 15 uur) zijn we voor het laatst geopend en nemen we graag om 15 uur afscheid van al onze (vaste) klanten met een heildronk op 2017. Dat jaar moet de start worden van de Kleister op een nieuwe en vaste lokatie.

Meer informatie over de nieuwe winkel worden zo snel als mogelijk bekend gesteld.

Aldus de mededeling.

De Kleister was een nieuwe sfeerwinkel rond keramiek en kunst.  Leegstaande panden kregen in 2016 op de Voorstraat West vaak een nieuwe bestemming.

Babs Thies stimuleerde dat namens Trivire.  Daarnaast werden ondernemers geholpen om aan de Voorstraat West nieuwe plannen te ontwikkelen, zoals bv PRESENT van Ad Kasius. Hij is meer dan een boekenzaak en biedt ook kaarten en geschenken te koop aan.

Lees meer over:

kleister connie braanker
Deel dit bericht met je vrienden!