donderdag 24 juni 2021

Alles over Dordrecht

Een kerstpakket voor cliënten van De Hoop

23 december 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Meer dan honderd cliënten van De Hoop kregen vier dagen voor Kerst een bijzondere verrassing. Via Tastemakers, werd hun een kerstpakket aangeboden.

Kerst is vaak een lastige periode voor cliënten van De Hoop. Bij De Hoop worden ze geholpen voor verslavingsproblemen, psychische problemen of een combinatie daarvan. Lang niet alle cliënten hebben contact met hun familie tijdens de feestdagen. In het verleden was december voor degenen met een verslaving ook vaak een periode waarin hun middelengebruik zwaarder was. Een flink percentage van de cliënten zal de feestdagen op De Hoop doorbrengen.

De kerstpakketten van Tastemakers gingen naar cliënten van de afdelingen Begeleid Zelfstandig Wonen en Beschermd Wonen. Wout, medewerker op de afdeling Beschermd Wonen, vertelt: “Het was erg leuk om de pakketten uit te delen. De cliënten vonden het hartverwarmend. Iemand zei dat hij helemaal verrast was dat iemand anders aan hem dacht.” Een cliënt vult aan: “Het is echt een prachtig pakket, duidelijk met zorg uitgekozen. Dank u wel!”

BVP Verpakkingen, ZakenVriend van De Hoop, verzorgde de verpakkingen. Ook hen willen we graag danken voor hun steun.

Lees meer over:

pakket vrienden van de hoop
Deel dit bericht met je vrienden!