dinsdag 22 juni 2021

Alles over Dordrecht

The Movies heeft een vol programma in de Kerstvakantie

19 december 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Extra middagvoorstellingen in The Movies geven ruim baan aan alle Familiefilms. En ook voor volwassenen zijn er overdag vele filmavonturen te beleven.

De nieuwe premières zijn:
A Streetcat Named Bob is dit jaar de film met de meeste Kerstgedachte. James Bowen is aan het afkicken. Hij vindt een gewonde kat, die hij besluit te redden. Bob kan na twee weken weer de straat op, maar hij wil niet weg. Ze worden onafscheidelijk en Bob blijkt een geweldige invloed te hebben op het leven van James.  De bestseller is nu verfilmd.

La La Land is nu al een veel bejubelde film, die stevig wordt getipt voor de Oscars. Een moderne musicalfilm met Ryan Gosling en Emma Stone als twee jonge mensen, die er van dromen om het te maken in Los Angeles als jazzpianist en actrice.

Speciale vertoningen zijn er op woe 21/12: Ladies Only en op do 22/12: Student Night. Het café van The Movies krijgt dan de sfeer van een jazzclub, met live pianomuziek van Frans Schnabel.

Ballerina 3D is een leuk animatiefilm over het doorzettingsvermogen van het 11-jarige weesmeisje Felicie, die sterdanseres in het Ballet van de Parijse Opera wil worden. Er is zware concurrentie van de verwende Camille. Maar gelukkig ook steun van haar vriendje Victor.

Lees meer over:

the movies Kerst films cinema
Deel dit bericht met je vrienden!