donderdag 24 juni 2021

Alles over Dordrecht

Nieuw restaurant en bar in Dordrecht: Nulzevenacht Eten & Drinken

16 december 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Dordrecht is een restaurant en bar rijker aan het gezellige Statenplein. Nulzevenacht Eten & Drinken is een lunchroom, restaurant en bar in 1 gevestigd aan het Statenplein 27 (voorheen Gusto Coffee). Door de uitgebreide kaart kun je ieder moment van de dag binnenlopen om een hapje te eten of te genieten van een bakje koffie, cocktail of een (high) wijntje.

De eigenaar van Nulzevenacht Eten & Drinken heeft ook het succesvolle Eetcafé Babylon aan het
Scheffersplein. Met twee horecazaken in de historische binnenstad van Dordrecht hoopt hij een nog breder publiek te trekken. Net als bij Babylon is ook bij Nulzevenacht de kwaliteit erg belangrijk. Vanaf het nieuwe jaar is Nulzevenacht ook de plek voor leuke evenementen en borrels.

Kerstdagen en kerstmarkt
De gezellige schaatsbaan en de kerstmarkt staan bij Nulzevenacht Eten & Drinken voor de deur. Een goede reden om tijdens de kerstmarkt op 16, 17 en 18 december even binnen te lopen voor een warme chocomel of Glühwein met huisgemaakte appeltaart. Tijdens de kerstdagen is Nulzevenacht Eten & Drinken geopend, er is nog plek om je kerstdiner met vrienden en familie bij Nulzevenacht te vieren.

Nulzevenacht Eten & Drinken is 7 dagen per week geopend tot 23.00 uur en op vrijdag en zaterdag tot 2.00 uur. Blijf op de hoogte via onze Facebook pagina! “Get together @078”, www.nulzevenacht.nl.

Lees meer over:

nieuw restaurant 078
Deel dit bericht met je vrienden!