donderdag 24 juni 2021

Alles over Dordrecht

Zondag 18 december is laatste koopzondag van 2016 in Dordrecht en Sterrenburg

16 december 2016

DORDRECHT - Twee zondagen vervallen in Dordrecht als koopzondag: eerste kerstdag (25 december) en nieuwjaarsdag (1 januari). De gemeente meldt daarover niets, maar alle andere sites geven die informatie.

Voor winkeliers is dat een reden om extra uit te pakken op de laatste koopzondag van het jaar 2016, want op 8 januari 2017 is pas de eerste koopzondag in het nieuwe jaar. De kerstmarkt beleeft de finale in hartje Dordt en het havengebied.

Winkelcentrum Sterrenburg dat normaal de laatste zondag van de maand met alle winkeliers open is, zet nu in op een gezellige en feestelijke zondag op 18 december.  De kerstmarkt in de binnenstad trekt met de koopzondag een eigen publiek, aldus Sterrenburg.

Lees meer over:

2017 koopzondagen
Deel dit bericht met je vrienden!