vrijdag 18 juni 2021

Alles over Dordrecht

Band Silent War roemt Dordtse ontmoetingsplek DOOR bij De Wereld Draait Door

14 december 2016

DORDRECHT - “Het beste concert wat jullie ooit hebben gegeven was in Dordrecht?”, vist Matthijs van Nieuwkerk van De Wereld Draait Door bij de jongens van Silent War. De band gaf daar onlangs een optreden. Matthijs doelt op de culturele broedplaats DOOR in Dordrecht, waar de indie rockband Silent War op 22 oktober een concert gaf. Ze traden toen op tijdens de popronde samen met Sofie Winterson en the Futures Dust.

Johan van der Horst, de zanger van de band antwoordt enthousiast: “Het was daar echt te gek. Het was een heel klein zaaltje, maar het was helemaal vol, afgeladen. Er hing een onwijs goede sfeer. Erna hebben we nog een leuk feestje gehad. Het smaakte naar meer.” DOOR is blij met hun lofzang. Op facebook reageren ze: “Dank Silent War. Ook wij vonden het erg gaaf. Komen jullie binnenkort nog een keer?”

Het sympathieke initiatief DOOR is te vinden aan de Voorstraat 142-144. Er vinden tal van activiteiten plaats. Afgelopen zaterdag was er nog een Schrijfmarathon van Amnesty International, die 350 geschreven kaarten en brieven opleverde en een kerstmarkt, compleet met vuurkorf en kraampjes met creatieve artikelen. Vrijdag staat er de Dordtse band @Random op het programma.

Lees meer over:

door dwdr Silent War
Deel dit bericht met je vrienden!