donderdag 24 juni 2021

Alles over Dordrecht

Eerste Dordtse schapenkoppen speldjes uitgereikt aan wethouders

13 december 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Afgelopen maandag 12 december zijn de eerste schapenkoppen speldjes uitgereikt aan wethouder Rik van der Linden en wethouder Karin Lambrechts.

Op de bijeenkomst ‘één voordeur voor ondersteuning in Dordrecht’ hebben de wethouders, de sociale teams en de jeugdteams een interventie overeenkomst getekend waarin staat dat alle partijen de sociale teams gaan door ontwikkelen.

De sociale teams hebben de wethouders met het schapenkoppenspeldje ambassadeurs gemaakt van de teams. Daarmee hopen ze dat de wethouders er op toe zien dat de sociale teams van en voor de bewoners blijven.

Studio Blijmakers heeft het schapenkoppen speldje bedacht en Pauline Hoekman heeft het gemaakt. Bedacht in Dordrecht en gemaakt in Dordrecht…. Dordtser kan het niet.

Het unieke Dordtse speldje is ook voor andere gelegenheden te gebruiken. Iemand in het zonnetje zetten? Een schouderklopje, bloemetje, fles wijn of een compliment zijn vaak prima. Soms moet er meer gedaan worden en verdienen mensen een waarderingsspeldje.

Wilt u iemand in het zonnetje zetten met dit typisch Dordtse speldje? Er zijn talloze mogelijkheden. Denkt u eens aan: vrijwilligers, ambassadeurs, jubilarissen, bijzondere verdiensten, werknemer van de maand, stimuleringsprojecten, Dordtenaar van het jaar, aanmoedingsprijzen, winnaars van sportwedstrijden, etc.

Particulieren, verenigingen, stichtingen, instellingen, sportclubs, bedrijven en de gemeente kunnen contact met ons opnemen via info@ericadewinter.nl voor de mogelijkheden en de prijzen.

De speldjes kunnen geleverd worden in brons, zilver en goud, met of zonder diamantje. Graveren van de speldjes is ook mogelijk.

Bijschriften:
Bovenste foto: Karin Lambrechts en Rik van der Linden, foto Cees Schilthuizen
Onderste afbeelding: Het schapenkoppen speldje

Deel dit bericht met je vrienden!