donderdag 24 juni 2021

Alles over Dordrecht

CJBD roept Anke Bot uit tot CJBD-er van het Jaar 2016

13 december 2016 (door Hennie van der Zouw)

DRECHTSTEDEN - Tijdens een zeer drukke oudejaarsbijeenkomst van CJBD (Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden) maandag jl. in The Movies in Dordrecht, werd Anke Bot van Anke Bot Fotografie uitgeroepen tot CJBD-er van het Jaar 2016. Elk lid kon afgelopen november drie leden voordragen voor deze titel. Hieruit kwamen drie overall-nominaties naar voren, waaruit de jury de winnaar bepaalde. De andere genomineerden waren Astrid Honcoop van Honc Design en Joris van Oers van Cinemato Media.

Lastige klus
“Nadat de leden hun voorkeursstemmen hadden uitgebracht, kwam de jury bijeen om de drie genomineerden vast te stellen en zich vervolgens uit te spreken over de winnaar”, vertelt Jeroen Put, voorzitter Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden. “De jury bestond uit het bestuur – dat zelf niet mocht stemmen én niet gekozen kon worden – aangevuld met Johan den Houter (Drukkerij RAD - CJBD-er van 2015) en Boukje van de Ven (Accountmanager Bedrijven Gemeente Dordrecht). Het was een lastige klus voor de jury, want de drie genomineerden kregen alledrie lovende kritieken van hun medeleden. De jury vond die heel herkenbaar, maar moest vervolgens zijn keuze bepalen tussen Joris van Oers (Cinemato Media), Anke Bot (Anke Bot Fotografie) en Astrid Honcoop (Honc Design).”

CJBD-er van het Jaar 2016
Jeroen Put overhandigde de genomineerden een fraaie bos bloemen en een combiticket ‘diner met film’ van The Movies. “Uiteindelijk werd, na over en weer de argumenten afgewogen te hebben, Anke Bot uitgeroepen tot winnaar. Zij mag zich het komende jaar CJBD-er van het Jaar 2016 noemen. Wat vergezeld gaat met een fraai certificaat, een stapel CJBD-visitekaartjes met vermelding CJBD-er van het Jaar en uiteraard de wisselbeker. Anke wordt in het juryrapport geprezen voor haar positieve inbreng en open houding, haar enthousiasme als lid en als partner en de grote persoonlijke groei in het afgelopen jaar als ondernemer met een jong bedrijf.”

De bekendmaking en prijsuitreiking vond plaats bij The Movies in Dordrecht, ook CJBD-partner, en de wisselbeker ontving Anke uit handen van Johan den Houter, de winnaar van vorig jaar.

Onderschrift foto: Voorzitter Jeroen Put feliciteert CJBD-er van het Jaar 2016 Anke Bot. (Foto © Anke Bot Fotografie)

Lees meer over:

genomineerd cjbd fotografe
Deel dit bericht met je vrienden!