vrijdag 3 december 2021

Alles over Dordrecht

Bibelot blijft zoeken naar mensen die willen meedenken voor 50 jarig bestaan

9 december 2016

DORDRECHT - Poppodium Bibelot blijft mensen en ideeën zoeken voor het vijftig jarig bestaan op 7 december 2017.  ,,We zoeken partners, die mee willen doen om verbindingen te maken", zo zei directeur David van Wijngaarden aan het einde van de eerste brainstormavond. Bibelot en Dordrecht begonnen in 1967.

In Bibelot werd dus  met gebak de 49 ste verjaardag gevierd. Bezoekers, vrijwilligers, belangstellenden en een erelid dachten aan mogelijkheden om Bibelot de vijftigste verjaardag te laten vieren. 

De presentatie van de brainstormavond was in handen van mensen van het radioprogramma Via Cultura, Jasmijn Wapperom en Ivo van der Vat.Ze brachten eerst 49 jaar Bibelot historie voor het voetlicht met erelid en bestuurslid van vroeger Hans Berrevoets op de bank.

Een sleutelwoord in de geschiedenis was altijd het zoeken van verbindingen. ,,We noemden dat dat Bibelot meer wilde bieden dan een praatje en een pilsje", aldus Hans Berrevoets. Hij zag het halve eeuw feest niet alleen als een kans voor mensen, die naar Bibelot willen komen. ,,Het is ook goed om de bondgenoten in de stad die Bibelot een warm hart toedragen te laten zien, dat er nog minstens 50 jaar bij mag komen."

Gesprek met David van Wijngaarden van Bibelot is na te lezen op de website van de Stem van Dordt. Daar staat ook complete terugblik op de startavond.

Lees meer over:

bibelot Stem van Dordt
Deel dit bericht met je vrienden!