vrijdag 25 juni 2021

Alles over Dordrecht

De Kerstperiode nadert, voorpremières werpen hun schaduw vooruit (Filmladder week 50-2016)

8 december 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - De Kerstperiode nadert ook bij The Movies; voorpremières werpen hun schaduw vooruit. Op Wo 14/12 die van een nieuw Star Wars verhaal: Rogue One.

Maar deze week al twee leuke familiefilms. Mees Kees: Langs de Lijn is de vierde film in de succesvolle reeks. Deze keer laten Kees en zijn klas zich van een heel sportieve kant zien. En verder is er Sing 3D (NL), een heel grappige en muzikale animatie van de makers van de Minions. Vijf heel uiteemlopende dieren treffen elkaar in de finale van een talentenjacht; een soort "The Voice.." Hiermee probeert koala Buster Moon geld te verdienen om zijn theater voor blijvend verval te behoeden.  Op Wo 14/12 komt daar nog een Europese jeugdfilm bij: Sepp, de wolvenvriend. Een episch verhaal over een jongen die samen met een wolf zijn familie van de ondergang redt.

Als Special is er op Zo 11/12 om 12.15 u. nog een vertoning van Down to Earth, de veelgeprezen documentaire over de rondreis langs de "Keepers of the Earth"
 
In het CineFiliaal op Wo 14/12 Brimstone. Deze filmische krachttoer van Martin Koolhoven is een spannende, epische Western over de dappere survivaltocht van Liz (Dakota Fanning), om uit de greep van het kwaad te blijven. De première is pas op 12 januari, dus een echte preview. Aanvang: 20:30 uur.

Tot slot vast de aankondiging van La La Land, de jazzy en hooggeprezen musicalfilm over dromen waarmaken in Los Angeles. Op Wo 21/12 presenteren we een Ladies Night rond deze film en op Do 22/12 de eerste Movies Student Night.

Lees meer over:

the movies bioscoop films cinema
Deel dit bericht met je vrienden!