donderdag 24 juni 2021

Alles over Dordrecht

De heropening van Plus Doesburg op het Vogelplein brengt veel mensen op de been

6 december 2016

DORDRECHT - Het Vogelplein stroomde afgelopen middag op 6 december, vol met mensen. Allemaal waren ze nieuwsgierig naar de vernieuwde Plus Doesburg aan het Vogelplein 18. De heropening vond plaats om 17.00 uur en een half uur later stonden er nog lange rijen aan de kassa. De supermarkt kan er weer jaren tegenaan met een hele nieuwe inrichting.

Ballonnen
Plus Doesburg heeft er werk van gemaakt. door de hele wijk hangen trossen groene ballonnen en bij  de winkel loop je door twee bogen met witte en groene ballonnen. Het heeft iets gezelligs en feestelijks. De winkel was gesloten van 23 november tot vanmiddag. Veel bewoners zijn gewend hier hun dagelijkse boodschappen te doen en waren dan ook blij dat ze weer op hun vertrouwde stekje terecht kunnen. Soms klonk er een minder positief geluid. “Het is een mooie winkel, maar overal hebben ze een dubbeltje opgedaan. In mijn situatie is dat veel geld”, aldus een winkelende mevrouw.

Lees meer over:

opening Vogelplein Plus Doesburg
Deel dit bericht met je vrienden!