vrijdag 25 juni 2021

Alles over Dordrecht

Brandweer redt Sinterklaas van het dak van Internaat De Singel

5 december 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Donderdagmiddag 1 december kregen de kinderen van Schippersinternaat De Singel en de kinderen van kinderopvanglocatie De Singel van Stichting Prokino, beide gevestigd aan de Burgemeester de Raadtsingel in Dordrecht, zoals ieder jaar een bezoek van de Sint. Het duurde dit jaar alleen wel even voordat de Sint er was, want wat bleek nu, hij zat vast op het dak van het internaat.

Toen de Sint de nacht daarvoor de schoentjes van de kinderen kwam vullen ging Amerigo het paard er plotseling vandoor, zonder Sint en zonder Pieten. Zij hebben dus heel de dag vastgezeten op het dak van De Singel. Snel werd de brandweer gebeld om ze van het dak af te halen. Dankzij deze dappere mensen stonden Sint en zijn Pieten gelukkig weer snel en veilig op de grond. Eindelijk kon het feest beginnen.

Lees meer over:

singel sint internaat
Deel dit bericht met je vrienden!