zondag 13 juni 2021

Alles over Dordrecht

Grote en populaire titels in première bij The Movies

Grote en populaire titels in première bij The Movies

5 december 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Deze komende week gaan er in ons land grote en populaire titels première. En natuurlijk ook in The Movies.

In het tussenjaar van de nieuwe fase in de Star Wars Episodes komt een nieuwe verhaallijn op het witte doek: Rogue One. Maak kennis met een nieuwe heldin: Jyn Erso. Ze is de aanvoerster van een groep rebellen, die proberen om de plannen te stelen voor de Death Star, het meest dodelijke wapen van het Keizerrijk.  In Episode 4 – de eerste film uit 1977 – blijkt het werk van deze rebellengroep van grote betekenis voor de victorie van Prinses Leia en Luke Skywalker.  De film draait dagelijks om 16.30 en 21.00 uur.

Verder twee toffe familiefilms. Van eigen bodem komt deel 4 van de succesvolle Mees Kees serie: Langs de Lijn. Nu laten Mees Kees en zijn klas zich van hun meest sportieve kant zien. Van de makers van de Minions komt Sing 3D (NL). Een ontzettend grappige en muzikale animatiefilm.  Vijf heel verschillende dieren willen allemaal de finale winnen van een soort “The Voice of..”competitie in het oude theater van Buster Moon.

Deel dit bericht met je vrienden!