donderdag 24 juni 2021

Alles over Dordrecht

Stichting Roparun schenkt 12.000 euro aan hospice

5 december 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - De Stichting Vrienden van Hospice De Patio kreeg afgelopen donderdag een cheque uitgereikt ter waarde van 12.000 euro van de Stichting Roparun. Met het toegezegde geld heeft de vriendenstichting de acht bewonerskamers opgeknapt.

Dankzij de gulle giften van onder meer Stichting Roparun, maar ook van diverse serviceclubs en particuliere donaties heeft de hospice een metamorfose ondergaan. Naast de bewonerskamer, zijn ook de huiskamer annex keuken en de gangen opgeknapt.

Foto bijschrift: Arie Wezemer van de Stichting Roparun (links) en Ton van den Bosch, die vrijwilliger is voor de Roparun en in de hospice, reiken de cheque uit aan Jan Versteeg en Norman Ligtenberg van Stichting Vrienden van Hospice De Patio.

Lees meer over:

roparun hospice vrienden de patio
Deel dit bericht met je vrienden!