vrijdag 25 juni 2021

Alles over Dordrecht

PvdA Dordrecht gaat de sportieve strijd aan met het team van Vluchtelingenwerk

5 december 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Op het terrein van voetbalvereniging Oranje Wit hebben woensdagavond 30 november vrijwilligers van de PvdA Dordrecht een voetbalwedstrijd gespeeld tegen een team van Vluchtelingenwerk. Het PvdA-team bestond uit vrijwilligers van de PvdA en juniorenspelers van Oranje Wit.

Volgens coördinator Remco van der Sluis is het belangrijk om mensen met elkaar te verbinden en sport is hiervoor bij uitstek geschikt.

Ondanks dat het team PvdA met een achterstand begon, is de uitslag 4-4 geworden. De bokaal voor beste speler is naar de sterspeler Amin gegaan van het Vluchtelingenwerk team. Na de wedstrijd is er gelegenheid geweest om met elkaar in gesprek te gaan onder het genot van drankjes en hapjes. De activiteit biedt voor beide partijen een laagdrempelige manier om met elkaar in contact te komen en in gesprek te gaan.

Het was een geslaagde avond.

Deel dit bericht met je vrienden!