donderdag 24 juni 2021

Alles over Dordrecht

Patrizia Filia schrijft nieuw boek: In de Mokumse jaren

3 december 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Begin jaren tachtig van de vorige eeuw. Niet lang na hun ontmoeting in Turijn reist de danseres Patrizia Filia met de mimespeler en theatermaker Will Spoor naar Amsterdam om daar samen te gaan wonen en werken.

Drieëndertig jaar na dato blikt ze terug op die tijd, op de vele mensen die ze ontmoet heeft in het binnen- en buitenland, zowel in de theaterwereld als daarbuiten. Samen met haar grote nieuwsgierigheid en brede interesse maakt dat haar memoir In de Mokumse jaren tot een reis door de geschiedenis.

Patrizia Filia is theatermaakster, schrijfster en dichteres. Zij is eveneens artistiek leider van Stichting de LuiaardVrouwe. In 1996 publiceerde ze de monoloog Medea, in 2013 de dichtbundel De schaduw van het park, in 2015 de dialoog Sapfo, een dichteres van Lesbos en de dichtbundel Kop leeg.

In de Mokumse jaren door Patrizia Filia
Uitgever: de LuiaardVrouwe
December 2016
ISBN: 9789082623208
304 bladzijden
€19,95
aan te schaffen via www.boekenbestellen.nl
of in de boekhandel.

Zie ook:

Lees meer over:

Patrizia Filia schrijfster
Deel dit bericht met je vrienden!