donderdag 24 juni 2021

Alles over Dordrecht

Marco Borsato op nieuw evenement Live at Wantij

2 december 2016

DORDRECHT - Op 9 juni organiseert BOD Events een nieuw evenement, Live at Wantij, in het Wantijpark. De hoofdact is niemand minder dan Marco Borsato. De kaartverkoop voor Live at Wantij start op zaterdag 10 december om 09:00 uur. Kaarten á €29,50 (ex. fee) zijn verkrijgbaar via www.liveatwantij.nl.

Op vrijdag 9 juni 2017 is het tijd voor een speciale avond in het Wantijpark. Het nieuwe evenement Live at Wantij verwelkomt niemand minder dan Marco Borsato in Dordrecht. Het is de eerste keer dat Marco Borsato in Dordrecht optreedt. Naast Marco Borsato zullen nog twee artiesten hun opwachting maken, welke op woensdag 7 december bekend worden gemaakt. De minimumleeftijd voor Live at Wantij bedraagt 18 jaar. Meer informatie is te vinden via www.liveatwantij.nl.

Hetzelfde weekend organiseert BOD Events ook Wantijpop. Het gratis toegankelijke familiefestival vindt komend jaar op zaterdag 10 juni 2017 plaats en blijft onveranderd leuk. Ook in 2017 is er van alles te doen voor jong en oud. Het programma van het Wantijpodium en Popcentrale Podium worden begin 2017 bekend gemaakt. Hier zijn ieder jaar verschillende regionale bandjes en nationale topacts te zien. De kleinste bezoekers kunnen terecht in de Kindertuin van Koning Eik, de Pop-up Markt krijg opnieuw een plekje in het park en er kan geswingd worden bij de Jamstage en de Geheime Deuntjes van 078PODCASTS. Meer informatie is te vinden via www.wantijpop.nl.

Op vrijdag 9 december start de Early Bird kaartverkoop, kaarten zijn dan €25-, (ex. fee). Hiervoor is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Alleen bij voorinschrijving via www.liveatwantij.nl maak je hier kans op. Inschrijving sluit donderdag 8 december om 22:00 uur.

Deel dit bericht met je vrienden!