zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Koninklijke onderscheiding voor mevrouw Van Leest-van de Noort

2 december 2016

DORDRECHT - Op donderdag 1 december 2016 heeft burgemeester Arno Brok een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan mevrouw P.A. van Leest-van de Noort. Zij is Lid in de Orde van Oranje Nassau geworden. De uitreiking vond plaats na afloop van de ledenvergadering van de bridgeclub Sans Atout in ontmoetingscentrum Het Theehuis aan de Atmosfeerstraat 1-j.

Achtergrondinformatie
Mevrouw Van Leest-van de Noort is sinds 1975 als vrijwilliger actief bij bridgeclub Sans Atout. Zij verzorgt de arbitrage en de catering tijdens de bridgedrives van de club. Ook was zij initiator en organisator van de wekelijkse bridgemiddagen voor de dames van tennisverenigingen DASH 35 en CC in Dordrecht.

Deel dit bericht met je vrienden!