donderdag 9 december 2021

Alles over Dordrecht

Aangepaste openingstijden Rivas Leef &-gezondheidswinkels rond de feestdagen

1 december 2016

DORDRECHT / SLIEDRECHT - Op eerste en tweede kerstdag (zondag 25 en maandag 26 december) en op nieuwjaarsdag (zondag 1 januari) gelden voor verschillende Rivas-locaties aangepaste openingstijden. Op deze feestdagen zijn alle poliklinieken gesloten. Ook de Leef &-gezondheidswinkels (winkels en uitleenpunten) en de regionale prikposten zijn gesloten.

Zaterdag 24 en zaterdag 31 december:
Rivas Leef &- gezondheidswinkels (winkels en uitleenpunten): op zaterdag 24 en op zaterdag 31 december zijn onze winkels in Dordrecht (Gezondheidsboulevard) en Sliedrecht (Waerthove) geopend van 10.00 – 13.00 uur. De overige winkels zijn gesloten.

Fotobijschrift : Aangepaste openingstijden Rivas-locaties rond de feestdagen.

Deel dit bericht met je vrienden!