maandag 6 december 2021

Alles over Dordrecht

Help-Portrait zet mensen in het zonnetje

30 november 2016

DORDRECHT - Op 3 december is er weer een Help-Portrait in Dordrecht. Dit keer in de Crabbehoeve aan de Van Karnebeekstraat 2. Vanaf 11.00 uur staan fotografen en visagisten klaar om de mensen die het minder hebben in de maatschappij te fotograferen en een mooie foto mee te geven.

Samen met stichting Trivium Lindenhof, het Leger des Heils, de Voedselbank en anderen zoekt Help-Portrait Dordrecht mensen die zich geen professioneel portret kunnen veroorloven. Mensen kunnen zich daar opgeven en van hen wordt een mooi portret gemaakt en meegegeven. Ook op de website www.helpportrait-dordrecht.nl/ kunnen mensen die ervoor in aanmerking komen zich opgeven.

“Vorig jaar zijn daar ongeveer 120 mensen heel blij mee gemaakt. Het beloofd weer een mooie happening te worden met veel blije gezichten. Vooral voor de mensen die toch al een slecht zelfbeeld hebben, is het een mooie ervaring”, aldus de organisatie.

Help-Portrait is een idee van de Amerikaanse fotograaf Jeremy Cowart die het 7 jaar geleden introduceerde in Los Angeles. Inmiddels zijn er sinds 2012 in 54 landen op meer dan 2200 locaties, meer dat 220000 portretten gemaakt en net zoveel mensen heel blij gemaakt. Help-Portrait Dordrecht doet daar graag aan mee.

Lees meer over:

Crabbehoeve Help-Portrait
Deel dit bericht met je vrienden!