dinsdag 30 november 2021

Alles over Dordrecht

Vijf organisaties genomineerd voor de Dordtse Vrijwilligersprijs 2016

29 november 2016

DORDRECHT - Stichting DOOR Dordrecht, Stichting de Buitenwacht, Dordtse Taalvrijwilligers, Inloophuis Helianthus en Nationaal Onderwijsmuseum zijn genomineerd voor de Dordtse Vrijwilligersprijs 2016. Vier organisaties zijn door een selectiecommissie genomineerd en één organisatie (Nationaal Onderwijsmuseum) door het publiek.

De selectiecommissie en het publiek hebben de vijf organisaties gekozen uit 48 kandidaten die Dordtenaren afgelopen weken hebben aangemeld voor de Dordtse Vrijwilligersprijs 2016. Uit deze vijf genomineerden kiest een jury op maandag 5 december drie winnaars. Deze worden bekendgemaakt op woensdag 7 december tijdens een vrijwilligersfeest in Kunstmin.

Met de vrijwilligersprijs wil het gemeentebestuur alle vrijwilligers in Dordrecht in het zonnetje zetten. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt.

Deel dit bericht met je vrienden!