maandag 29 november 2021

Alles over Dordrecht

Sinterklaashuis dit jaar aan de Spuiboulevard

23 november 2016

DORDRECHT - Tijdens zijn verblijf in Dordrecht logeert Sinterklaas dit jaar op een nieuw adres: Spuiboulevard 4. Dit is het oude ANWB-kantoor. Wie wil zien hoe de Sint daar woont, kan hem tot en met 3 december bezoeken.

Het Sinterklaashuis herbergt onder meer de schatkamer en slaapkamer van Sinterklaas. Ook is er een pietendisco. Visite is welkom van dinsdag tot en met zondag. Tussen de middag doet de Sint een dutje. Een bezoek is gratis.

Het Sinterklaashuis (opgericht in 2001) is een initiatief van de Stichting Centrum Management, Stichting Intocht Sint Nicolaas, het DaVinci College en de gemeente.

Lees meer over:

sinterklaas huis spuiboulevard
Deel dit bericht met je vrienden!