maandag 29 november 2021

Alles over Dordrecht

Kerstmarkt Dordrecht scoort nu al bij ZOOVER als grootste van Nederland

20 november 2016

DORDRECHT - Sinterklaas is nog niet voorbij, maar de kerstmarkt in Dordrecht scoort nu al in het land. Weglog ZOOVER beoordeelt de mogelijkheden. Dordrecht krijgt de status van de meest uitgebreide van Nederland. Overigens: pas van 16 tot 18 december staat Dordtse binnenstad in het teken van de kerstmarkt.

Het idee voor een kerstmarkt komt vooral uit Duitsland en in de jaren tachtig van de vorige eeuw was vooral wijlen JAAP DEKKER van de slaapvoorlichters aan de Voorstraat een publieke pleitbezorger.

Het bericht van ZOOVER:

Grootste kerstmarkt in Dordrecht

Als geen kerstmarkt jou te groot is, mag je Dordrecht niet overslaan. Deze stad organiseert jaarlijks de meest uitgebreide markt van Nederland. Op de kerstmarkt speelt entertainment een grote rol. De stad staat bol van muziekpodia, waar artiesten kerstliedjes ten gehore brengen. Kun jij ook wel toon houden? Ga dan zeker even langs bij de bekende Christmas sing-a-longs.

Periode: 16 t/m 18 december
Openingstijden: 10:00-21:00 uur
Entree: Gratis! Je kunt zelfs vanaf de parkeerterreinen buiten de stad gebruik maken van een kosteloze pendelbus.

Met ruim tweehonderd kramen vermaak je je gemakkelijk het hele weekend in Dordrecht. Een nachtje blijven slapen is dus zeker geen overbodige luxe. Kies bijvoorbeeld voor ’t Hofhuysje. Deze bed and breakfast is geschikt voor het hele gezin en ligt net buiten het historisch centrum van de stad. Na een heerlijk ontbijt ben je weer fris om nog een dag door te brengen op de enorme wintermarkt.

Klik op het kaartje om nog meer speciale accommodaties te ontdekken in Dordrecht.
Lees ook:

Lees meer over:

geld kerstmarkt zoover
Deel dit bericht met je vrienden!