zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Band Boost 2017 gaat weer van start: Eerste voorronde op 'Talentstage' in Energiehuis

16 november 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - De regionale bandcompetitie Band Boost gaat van start. De selectie bands voor 2017 is bekend en de voorrondes gaan binnenkort van start. Deze bands maken onder meer kans op een optreden op Wantijpop, Big Rivers en twee dagen studiotijd. Op zaterdag 17 december 2016 vindt de eerste voorronde plaats in de Talent Stage in het Energiehuis.

De Band Boost is dé bandcompetitie in Dordrecht en omstreken. De competitie bestaat uit vier voorrondes in de categorieën Loud, Pop, Rock en Pop/Rock. Tijdens deze vier verschillende voorrondes komen muziekliefhebbers, programmeurs en muzikanten bijeen om het nieuwste aanstormende poptalent te ontdekken.

Op zaterdag 17 december 2016 is het tijd voor de eerste voorronde in de categorie LOUD. De volgende bands zullen deze avond tegen elkaar strijden om een finaleplaats:

Jacklust / Punk-Rock / Rotterdam
Ramskop / Hardrock / Papendrecht
Contrast / Post-Hardcore / Delft
Fort ’99 / Hardrock / Etten-Leur
MacSwordfish / Alternative Blues-Rock / Breda

De bands worden door zowel een vakjury als door het publiek beoordeeld. De publiekswinnaars strijden tegen elkaar in de halve finale en de jurywinnaars gaan direct door naar de finale, die op zaterdag 20 mei in de Power Stage in het Energiehuis plaats vindt.

Meer zien en horen van de geselecteerde bands? Kijk op: www.popcentrale.nl/bandboost

Band Boost 2017 wordt mede mogelijk gemaakt door:
Popunie Music Support Zuid-Holland - Wantijpop - Big Rivers - KEYMUSIC - Poppodium Bibelot - Merz Dordrecht - The House of Music - Prosound Media - Steftiaan Video Producties - Noordpark Festival - DWimages

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!