woensdag 23 september 2020

Alles over Dordrecht

Internationals van FC Dordrecht zijn weer terug

14 november 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Vorige week speelden Curaçao en Jong Turkije hun interlands. Erol Alkan nam het met  Jong Turkije op tegen Jong Duitsland en Kemy Agustien ging met zijn Curaçao op bezoek bij Excelsior.

In Berlijn kwam Jong Turkije vroeg in de eerste helft met 10 te staan toen Ifran Can Kahveci met rood van het veld werd gestuurd. Kort voor de rust werd het 1-0 voor Jonge Duitsers en dat werd ook de eindstand.

Curaçao oefende  in Kralingen bij Excelsior. Oud-FC Dordrecht aanvaller Rangelo Janga begon in de basis waar Kemy Agustien op de bank startte. Kevin Vermeulen schoot de Rotterdammers kort na de rust op voorsprong maar de andere oud-Dordtenaar Felitciano Zschusschen scoorde de gelijkmaker. Hij zorgde voor de eindstand.

Lees meer over:

voetbal FC Dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!