zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Hockeyclub DMHC Dordrecht trots op jongste bondsscheidsrechter van Nederland

7 november 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - De vijftienjarige Ruben Dielissen van Hockeyclub DMHC Dordrecht mag zichzelf de jongste bondscheidsrechter van Nederland noemen. Hij behaalde zondag 30 oktober zijn examen tijdens de wedstrijd in de derde klasse Gouda tegen Westland.

Toen Ruben erachter kwam dat zijn passie bij het fluiten lag, hing hij zijn hockeystick in de wilgen.
Op de velden van DMHC floot hij al vele wedstrijden, daarnaast fluit hij ook weleens bij andere clubs zoals Hockeyclub Rotterdam.  

Om wedstrijden voor de KNHB te mogen fluiten moet je examen doen. Na afloop van de wedstrijd bij Hockey Club Gouda hoorde Ruben dat hij was geslaagd en werd daarmee de jongste bondsscheidsrechter! DMHC vindt het niet alleen een felicitatie waard, maar ook een hele prestatie want het valt natuurlijk niet mee om je tegenover ouderen in het heetst van de strijd staande te houden.

Lees meer over:

hockey dmhc
Deel dit bericht met je vrienden!