maandag 29 november 2021

Alles over Dordrecht

Nieuwe naam en website voor Innovatie Award Drechtsteden

1 november 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Vanwege het succes van de Innovatie Award Drechtsteden wordt de prestigieuze prijs uiteraard volgend jaar ook weer uitgereikt. Echter niet meer onder die naam, maar onder de noemer Innovation Award ZHZ. Hierdoor is de verkiezing voor nog meer bedrijven en organisaties interessant.

Op woensdag 14 juni vindt tijdens een feestelijk event de uitreiking plaats van de vierde editie. Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuwe, verbeterde website, dus inschrijven kan vanaf nu heel eenvoudig via www.innovationawardzhz.nl. Nadat de voorinschrijving, met uitleg over de innovatie, is ontvangen zal de organisatie contact opnemen met de kandidaat over het vervolg van de procedure. Een vakkundige jury maakt dan in een later stadium de genomineerden bekend. De criteria wijken niet in grote mate af van de vorige edities. Uitgangspunt is dat de innovatie een product, dienst of samenwerkingsverband kan zijn, zowel technologisch als niet-technologisch van aard.

De Innovation Award ZHZ is een gezamenlijk initiatief van Werkgevers Drechtsteden en Drechtsteden BUSINESS en mag zich verheugen in een breed draagvlak onder bedrijven, instellingen en regionale en lokale overheden. Wie wordt de opvolger van BFT Transport uit Zwijndrecht? Op woensdag 14 juni weten we het. Ook in 2017 zal rondom de uitreiking een avondvullend programma op poten worden gezet, net als tijdens de vorige editie met het Postillion Hotel Dordrecht als plaats van handeling. Naast de uitreiking van de Innovatie Award werden er in 2015 onder aanvoering van het Da Vinci College en Metalent ook prijzen uitgedeeld aan MBO-studenten die uitblonken bij hun leerbedrijf. Daarnaast reikt NexTech ook volgend jaar weer enkele scholarships uit aan leerlingen uit 5 havo en 6 vwo die opvallen en met hun technische profielwerkstuk.

Meer informatie over de Innovation Award ZHZ is te vinden op: www.innovationawardzhz.nl

Deel dit bericht met je vrienden!