vrijdag 27 november 2020

Alles over Dordrecht

Koninklijke Onderscheiding voor de heer Dubbeldam

31 oktober 2016

DORDRECHT - Op zondag 30 oktober heeft burgemeester Arno Brok om 16.00 uur tijdens een High Wine voor seniorleden van Tennisclub Dubbeldam een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan de heer J.A. Dubbeldam. De tennisclub vierde haar 50-jarig jubileum en de heer Dubbeldam was dan 30 jaar vrijwilliger.

De heer Dubbeldam is sinds 1986 vrijwilliger bij de Tennisclub Dubbeldam en actief in de kantine-, onderhouds- en parkcommissie en diverse bouwkundige en technische adviesgroepen. In 2013 werd hij benoemd tot Lid van Verdiensten.

Daarnaast zet de heer Dubbeldam zich in voor Alzheimer Nederland. Sinds 2003 is hij vrijwilliger bij De Sterrenlanden en sinds 2011 bij Het Parkhuis. Hij neemt bewoners mee voor een wandeling, een fietstocht of autorit. Ook organiseert hij biljartavonden en de maandelijkse minimarkt in De Sterrenlanden. Voorts is hij collectant voor Alzheimer Nederland en vrijwilliger tijdens het maandelijks Alzheimercafé in Het Parkhuis, bedoeld voor mensen met dementie, hun naasten en andere belangstellenden.

Lees meer over:

burgemeester tennis vrijwilliger
Deel dit bericht met je vrienden!