zondag 20 juni 2021

Alles over Dordrecht

VVV brengt App met 7 nieuwe wandel- en fietsroutes voor de Drechtsteden uit

22 oktober 2016 (door Hennie van der Zouw)

DRECHTSTEDEN - Nieuwe wandel- en fietsroutes in de regio zowel digitaal als op papier verkrijgbaar. De VVV heeft de 7 routes kunnen ontwikkelen dankzij de erfgoedlijn Water3hoek. Binnen de Water3hoek werken de iconen Biesbosch, Dordrecht en Kinderdijk samen aan de doorontwikkeling van het aanbod en aan goede verbindingen tussen de iconen. Er zijn al veel projecten gerealiseerd, waaronder de Waterbus verbinding met Kinderdijk en het
wandelknooppunten netwerk in de Drechtsteden, waarop de nieuwe wandelroutes zijn gebaseerd. Aan de fietsroutes ligt het fietsknooppunten netwerk ten grondslag.

De heer Piet Hoogendoorn, voorzitter van de Erfgoedlijn Water3hoek, nam de routes in ontvangst (Foto).

De nieuwe routes zijn gratis te gebruiken op de smartphone en combineren een interactieve routebeschrijving met beelden en audio.
Download de routes in de app izi.TRAVEL. De izi.TRAVEL app en de tours zijn gratis te downloaden voor smartphones met Android, iOS of Windows Phone. Deze App biedt GPS gestuurde buiten- en binnentours aan.

Open de app en zie direct welke routes in de buurt ter beschikking staan. Wandel of fiets in eigen tempo en bekijk de beelden, luister naar de verhalen. Geniet van en ontdek op een onverwachte manier de omgeving.

Scan deze QR-code of klik op deze link om de routes te bekijken.

Nieuwe routes in het aanbod van VVV Zuid-Holland Zuid zijn:
- Dordrecht centrum - Biesbosch
- Rondje Dordt
- Rondje Sliedrecht
- Langs de Noord: Zwijndrecht
- Rondje Alblasserdam
- Fietsroute Dordrecht, Kinderdijk, Biesbosch
- Fietsroute Eiland van Dordrecht

De routes zijn voor slechts €1, = als gedrukt exemplaar te koop. In de winkel van VVV intree Dordrecht en via de webshop.
Aan de balie van de VVV helpen ze graag om de app te installeren op de smartphone.

Lees meer over:

drechtsteden vvv routes smartphone
Deel dit bericht met je vrienden!