zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

Spoorzicht doet mee met kunstproject

4 oktober 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Activiteitencentrum Spoorzicht aan de Dubbeldamseweg-zuid in Dordrecht heeft meegedaan met het kunstproject Idolen en Legenden, georganiseerd in samenwerking met de mijlpalenviering Beeldenstroom & Woordenstorm. De kunstenaar Lisa Moerland kwam op 30 september naar Spoorzicht om samen met de cliënten (mensen met een beperking) een kunstwerk te maken rondom het thema idolen. Vijf cliënten hebben meegedaan. De workshop duurde de hele dag. Voor sommige cliënten was het zelfs voor de eerste keer dat ze een schilderij hebben gemaakt. Op 4 oktober is een tweede workshop geweest met vijf andere cliënten.

De cliënten hebben een kunstwerk gemaakt van hun idool zoals, Vincent van Gogh, Dirk Kuijt en leden van het koninklijk huis. Zij waren enthousiast en hebben genoten. Alle kunstwerken worden t/m 11 november tentoon gesteld in het pand van stichting DOOR aan de Voorstraat 142 in Dordrecht, openingstijden zijn van woensdag  t/m zaterdag van  12.00 tot 20.00 uur. De grand opening van het hele kunstproject is vrijdag 14 oktober om 16.00 uur bij DOOR.

Deel dit bericht met je vrienden!