dinsdag 30 november 2021

Alles over Dordrecht

Meld uw huis aan voor de Duurzame Huizenroute

30 september 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Duurzame HuizenrouteDordrecht doet ook dit jaar weer meer met de Nationale Duurzame Huizenroute op zaterdag 5 en 12 november. Via de Duurzame Huizenroute wil Dordrecht nog meer huiseigenaren enthousiast maken voor duurzaam wonen. In een energiezuinig huis woon je comfortabeler. Bovendien bespaart het veel geld. Tijdens de Duurzame Huizenroute kunnen geïnteresseerden binnen kijken bij energiezuinige woningen en vragen stellen aan woningeigenaren die ervaring hebben met het duurzamer maken van hun woning.

Doe mee met de Duurzame Huizenroute
Heeft u zonnepanelen op uw dak? Heeft u uw dak, de muren of de vloeren van uw woning geïsoleerd? Of heeft u andere maatregelen genomen om uw huis te verduurzamen en vindt u het leuk om uw ervaringen te delen? Meld u dan aan voor de Duurzame huizenroute op 5 en 12 november via de website www.duurzamehuizenroute.nl/dordrecht! Ook bedrijfspanden of projecten zijn welkom.

Huiseigenaren die hun huis openstellen maken kans op een weekend weg in een duurzaam chalet van Veluws Bospark in Putten.

Deel dit bericht met je vrienden!