maandag 26 oktober 2020

Alles over Dordrecht

Aanhouding verdacht voertuig op de Stadspolderring

23 september 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Donderdagmiddag 23 september zag een alerte melder een verdacht voertuig rijden over het Van Ravesteyn-erf in Dordrecht.

Toen de politie, na een melding, het kenteken van dit voertuig in hun systemen bevroegen, bleek het voertuig als gestolen gesignaleerd te staan. Hierop is de wijk dichtgezet en is er met meerdere eenheden uitgekeken naar het voertuig. Deze werd vervolgens rijdend aangetroffen op de Stadspolderring en is ingesloten door meerdere eenheden.

De signalering die op het voertuig stond bleek te kloppen, maar het voertuig was reeds sinds enkele uren teruggegeven aan de eigenaar. Wel werd een inzittende uit het voertuig aangehouden, omdat hij als ongewenst vreemdeling te boek stond.

Bron± Politie Dordrecht.

Deel dit bericht met je vrienden!