dinsdag 30 november 2021

Alles over Dordrecht

Burgemeester van Papendrecht, Kees de Bruin, te gast bij Studio De Witt

23 september 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT / PAPENDRECHT - Zaterdag 24 september is de vertrekkende burgemeester van Papendrecht, Kees de Bruin, te gast bij Studio De Witt. Tijdens zijn nieuwjaarstoespraak dit jaar, maakte hij bekend dat hij per 1 oktober zou gaan stoppen als burgemeester van Papendrecht.

Deze mededeling kwam voor vrijwel iedereen als een verrassing.

Dit jaar wordt de Bruin 65 jaar, maar gaat volgens eigen zeggen nog niet met pensioen, hij spreekt zelf van een nieuwe uitdaging in een nieuwe werkomgeving.

Negen jaar was Kees de Bruin burgemeester van Papendrecht. In Studio De Witt praten wij onder andere over zijn burgemeesterschap en zijn toekomstplannen.

In het tweede uur  aandacht voor de achtergrond van de actualiteiten van deze week  uit Dordrecht en de Drechtsteden.

Dichter van dienst in deze uitzending van Studio De Witt is de Dordtse dichter Wim Jilleba. Schrijven doet Jilleba al vanaf zijn lagere schooltijd. Zijn gedichten, korte verhalen en columns zijn o.a. te vinden op zijn eigen weblog. Boeken van Jilleba's hand zijn ondermeer: Een Dordtse jongen, te werkgesteld in Nazi-Duitsland. Buitenlander in vijandig land.

Van 10.00u tot 12.00u bij Studio De Witt op Drechtstad FM 95.7 (ether) 105.9 (kabel) Kanaal 951 (KPN), kanaal 915 (Ziggo) of de website van RTV Dordrecht via de link live radio.

Foto van Studio De Witt.

Deel dit bericht met je vrienden!