zondag 20 september 2020

Alles over Dordrecht

GSC/ODS en Oranje Wit werken samen

20 september 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - GSC/ODS en Oranje Wit, die beide gevestigd zijn op het sportcomplex Stadspolders, hebben voor het eerst een gezamenlijk team. Het gaat om de meiden ‘onder 17’, voorheen bekend als B-junioren.

Het meidenvoetbal bij GSC/ODS zit flink in de lift, maar in de hoogste leeftijdscategorieën van de jeugd heeft de club er niet genoeg voor een team. Dat wordt soms opgelost worden door ze mee te laten spelen bij de jongens, maar een puur meidenteam vinden ze vaak een stuk leuker. Om die reden hebben de jeugdbesturen van beide clubs besloten tot samenwerking.

Oranje Wit ‘adopteert’ nu vier meiden van GSC/ODS. Onder het motto ‘beter een goeie buur dan een verre vriend’ werken de clubs overigens wel meer samen, zo trainen de 7×7 spelers van Oranje Wit bijvoorbeeld al een paar jaar bij GSC/ODS.

Lees meer over:

voetbal oranje-wit gsc/ods
Deel dit bericht met je vrienden!