zaterdag 27 november 2021

Alles over Dordrecht

Karin Giphart bij Koffie met.., Taalcafé en presentatie van haar nieuwe boek Wijnie

19 september 2016

DORDRECHT - Op vrijdag 30 september is het Karin Giphart dag in de Blauwe Kamer van Stadsbibliotheek Dordrecht. Tijdens dit speciale programma is de veelzijdige schrijfster en muzikante eerst te gast bij ‘Koffie met…’ van 10.30 – 12.00 uur waar ze vertelt over haar werk en haar roerige jeugd in Dordrecht. Daarna zal ze aanwezig zijn bij het Taalcafé van 14.00 – 16.00 uur. Hier komen haar ervaringen met het schrijven voor laaggeletterden aan bod.

Zowel taalvrijwilligers als taalleerders zijn deze middag welkom om te komen luisteren naar haar verhaal. Aansluitend wordt deze bijzondere dag afgesloten met de presentatie van haar nieuwste boek Wijnie, een familiesprookje waarbij het eerste exemplaar wordt overhandigd aan burgemeester Arno Brok van Dordrecht. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk. Kijk voor meer informatie op www.debibliotheekaanzet.nl

Het Taalcafé is een plek waar je in een leuke omgeving en een fijne groep mensen kunt oefenen met de Nederlandse taal. Elke week is er een enthousiaste taalvrijwilliger aanwezig in de Blauwe Kamer van Stadsbibliotheek Dordrecht. Hij of zij zorgt er samen met jou en de rest van de deelnemers voor dat jij steeds beter Nederlands gaat praten en schrijven. Dit krijg je voor elkaar door met elkaar allerlei taaloefeningen en spelletjes te doen en gewoon zoveel mogelijk in het Nederlands te communiceren. En fouten maken is niet erg.

Naast het oefenen met Nederlands is het Taalcafé ook nog eens de perfecte plek om andere mensen te ontmoeten. Je bent iedere vrijdagmiddag van harte welkom. Aanmelden is niet nodig. Je kan zo binnenlopen. De koffie en thee staat klaar!

Lees meer over:

bibliotheek wijnie Karin Giphart
Deel dit bericht met je vrienden!