dinsdag 26 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Feestelijke opening Duurzaamheidswinkel

15 september 2016 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Vanochtend opende wethouder Rik van der Linden de pop-up Duurzaamheidswinkel in de Berckepoort, aan de Voorstraat 220. In de Duurzaamheidswinkel kunt u de komende drie maanden advies krijgen over energiebesparing in uw huis. Die mogelijkheden zijn er voor iedereen. Of u nu in een monumentaal pand woont of in een huurhuis. Of u nu een klein of een groot budget hebt: iedereen kan energie besparen.

Natuurlijke graffiti
Tijdens de feestelijke opening bracht de wethouder een krijtgraffiti op de stoep aan. Op deze manier wordt het publiek dat langsloopt, uitgenodigd een kijkje te komen nemen in de winkel. De verf is overigens gemaakt van natuurlijke materialen en volkomen milieuvriendelijk.

Samenwerking
De Duurzaamheidswinkel is een initiatief van de gemeente Dordrecht, maar is alleen mogelijk door samenwerking met allerlei duurzame organisaties en bedrijven in de stad. Naast medewerkers van de gemeente wordt de winkel dagelijks bemensd door energieambassadeurs en vrijwilligers van Drechtse Stromen.

Deel dit bericht met je vrienden!